Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bora Akkaş baba oluyor! Bora Akbaş'ın eşi Oben Alkan hamile olduğunu böyle duyurdu... - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Bora Akkaş, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Oben Alkan ile 2023'ün şubat ayında Milano'da nikâh masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten müjdeli haber geldi.

        2

        Bora Akkaş'ın eşi Oben Alkan, 16 haftalık hamile olduğunu açıkladı. İlk çocuklarını bekleyen çift, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdu.

        3

        Oben Alkan, karnının belirginleştiği görülen fotoğrafını "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan 5 küçük barnakcık" notuyla yayınladı.

        4

        Oben Alkan, ayrıca bebeğinin ultrason fotoğrafını da paylaştı. Bora Akkaş da aynı kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

        5

        Tebrik mesajları yağan Bora Akkaş - Oben Alkan çiftine; Nilperi Şahinkaya, Hazal Kaya, Bartu Küçükçağlayan, Nursel Köse, Burcu Biricik, Zeynep Bastık, Ayşecan Tatari, Akasya Türkmen, Ahu Yağtu, Melis İşiten ve Ceylan Ertem gibi birçok ünlü yorum yaptı.

        6

        SEDA TÜRKMEN İLE EVLİYDİ

        Öte yandan Bora Akkaş, 2017'de kendisi gibi oyuncu olan Seda Türkmen ile evlenmişti. Ancak ikili, 2019'da yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ