Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Brezilya Milli Takımı için Joachim Löw iddiası! Jorge Jesus derken... - Futbol Haberleri
        1

        Tite'nin görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Brezilya Milli Takımı için gündeme gelen son aday Joachim Löw oldu.

        2

        Alman basını Bild'de yer alan habere göre; Almanya'dan ayrıldıktan sonra uzun süre takım çalıştırmayan Löw'ün Brezilya Milli Takımı'nın başına geçebileceği belirtildi.

        3

        Kulüp takımı çalıştırmak istemeyen Alman teknik adamın bu nedenle Brezilya'nın başına geçmeye çok sıcak baktığı kaydedildi.

        4

        EN BÜYÜK ADAY ANCELOTTI

        Brezilya Milli Takımı için konuşulan isimler arasında en büyük adayın ise Carlo Ancelotti olduğu belirtiliyor. 63 yaşındaki İtalyan teknik adamın Real Madrid ile sözleşmesinin 2024'te bitecek olması transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

        5

        Öte yandan Brezilya'nın teknik direktör adayları arasında Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus ile Jose Mourinho da yer alıyor.

        6

        Hatırlanacağı üzere Brezilya Futbol Federasyonu, 2022 Dünya Kupası'ndaki hayal kırıklığının ardından teknik direktör Tite ile yolları ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ