Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Bruno Fernandes'ten Cristiano Ronaldo açıklaması! "Özür dileyen olmadı" - Futbol Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Portekiz Milli Takımı'nda Dünya Kupası öncesinde Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes arasında soyunma odasında çekilen görüntü gündem yaratmıştı.

        2

        Söz konusu görüntüde, kendisine elini uzatan Manchester United'dan takım arkadaşı Ronaldo'ya soğuk bir tavır sergileyen Fernandes'in jest ve mimikleri dikkat çekmişti.

        3

        Ronaldo'ya soğuk davrandığı için eleştirilen Bruno Fernandes ise sessizliğini bozdu.

        4

        Fernandes olayın bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirtip, Ronaldo ile aralarında sorun olmadığını söyledi.

        5

        Fernandes yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Videonun sesli haliniz izlemediyseniz izlemenizi öneririm. Çünkü orada Cristiano benimle şakalaşıyor. Yani her şey normal. Seslerin bile olmadığı bir video nedeniyle dakikalarca eleştirildiğim spor programı gördüm."

        6

        "Federasyonumuz videonun sesli halini yayınlayınca ise o eleştirenler sanki hiçbir şey söylememiş gibi davrandılar. Özür dileyen bile olmadı. Cristiano ile aramızda elbette sorun yok. Benim şu anda tüm konsantrasyonum milli takımda."

        7

        NELER YAŞANMIŞTI?

        Portekiz Milli Takım kampının ilk gününde soyunma odasına geç gelen Bruno Fernandes, karşılaştığı ilk takım arkadaşı Ronaldo'ya oldukça soğuk bir tavır sergiledi.

        8

        Fernandes'in soğuk tavrı karşısında duraksayan Ronaldo, Manchester United'dan da takım arkadaşı olan Fernandes'in tavrı sonrası epey şaşırmış şekilde arkadaşına baktı.

        9

        Dünya futbol kamuoyunda geniş yankı uyandıran olayla ilgili olarak; Ronaldo'nun TalkTV'de Pers Morgan'a verdiği röportajda kulübünü eleştiren açıklamaları sonrası Bruno Fernandes'in takım arkadaşına tavır aldığı iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ