Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal hakkında şoke eden iddialar: Hemşiresi de işin içinde! - Magazin haberleri
        1

        Usta oyuncu Burak Sergen, dört ay önce Nihan Ünsal ile evlenmişti. Ancak çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Sergen'in, Ünsal'ın ihanetine uğradığı ve boşanma kararı aldığı ileri sürülmüştü.

        2

        Ünsal'ın, İzmirli iş insanı Özer Kaçmaz ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kısa bir süre sonra da Ünsal ile Kaçmaz'ın el ele fotoğrafları basına yansımıştı.

        3

        "KOMŞUMUZDU, EŞİMİ İKNA ETMİŞ"

        Sergen, eşi hakkında uzaklaştırma kararı alırken, Özer Kaçmaz’ın iki çocuğunun annesi Züleyha Şehitoğlu da sessizliğini bozdu.

        tv100'e konuşan Şehitoğlu, "Özer Kaçmaz’la 2018’de boşandık, sonra yeniden barıştık ve aynı evde yaşamaya başladık. Bu kadın annesiyle bizim karşı dairemizde oturuyordu. Yani komşumuzdu. Özer’le kavgamız sonrası ben kızıp, çocukları alıp, annemin yanına gittim. O sırada bu kadın eşimi (Özer Kaçmaz) 'Ben seni eskiden beri çok beğeniyordum' deyip, ayartmış. Eve girip, çıkmaya başlamış. Burak Sergen’le de karı-koca ilişkisi yaşamadığına, iki arkadaş gibi olduklarına eşimi ikna etmiş." dedi.

        "ŞAHİTLİK YAPMAYA HAZIRIM"

        Özer Kaçmaz ile Nihan Ünsal’ın fotoğraflarının eski değil, yeni çekildiğini belirten Züleyha Şehitoğlu, "Eşim nereye giderse bu kadın da oraya gidiyormuş. Burak Sergen’in hemşiresi de işin içinde. Eşim saftır, bu kadının kendisine aşık olduğuna inanmış ama şimdi her şeyi gördü. Burak Sergen’e ve bana yapılanlar yanlarına kalmasın. Burak Bey’in davasında da şahitlik yapmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

        4

        BOŞANMA DAVASI AÇTI

        Ünsal'a boşanma davası açan Burak Sergen, avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yapmıştı:

        Müvekkilim Burak Sergen'in üç yıllık nişanlılık süresinden sonra 03.06.2021 tarihinde derin bir sevgi ve güven hissiyle evlendiği Nihan Ünsal Sergen ile ilgili 05.10.2021 tarihinde yazılı, görsel ve sosyal medyada çıkan haberler ve görsel medyada yayınlanan fotoğraflar, müvekkilim ve yakın çevresinde şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştır. Bilindiği üzere kısa bir süre önce ağır derecede Covid geçirerek uzun bir tedavi sürecinden çıkan ve derhal rol aldığı dizinin çekimlerine, işine dönen müvekkilim henüz rahatsızlığının verdiği etkiyi bile atamamışken, çok güvendiği ve aşkla bağlı olduğu eşi Nihan Ünsal Sergen'in yazılı ve görsel basına yansıyan ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür. Elbette ki müvekkilim bu ihanet karşısında gereğini yaparak boşanma davası başta olmak üzere ilgili tüm hukuki süreci bugünden itibaren başlatmıştır.

        Bu olay sebebiyle; müvekkilim iyi günde, kötü günde her daim yanında olan, onu sevgi ve hayranlıkla takip eden ve yaşanan son derece çirkin bu son durumdan üzüntü duyan tüm yakınları, sevenleri ve kamuoyunu bilgilendirme gereği duymuş bulunmaktayız. Saygılarımızla...

        Burak Sergen vekili Av. Uğur Sıtkı.

        5

        ESKİ EŞTEN DESTEK

        Basına yansıyan haberlerin ardından Burak Sergen'e eski eşinden destek mesajı gelmişti. Işıl Sergen, 60 yaşındaki usta oyuncuya "Güçlü ol" demiş ve aynı zamanda hakkında çıkan "nafaka" haberlerine de açıklık getirmişti.

        6

        "İYİ YA DA KÖTÜ GÜNLER HEPİMİZ İÇİN..."

        Işıl Sergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

        İyi ya da kötü günler hepimiz için... Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum. Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bugün haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak Bey'le boşanma anlaşmamızda "15 milyon tazminat" aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Bir ricam da bugün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoğrafları kullanmayınız. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum.

        7

        VELAYET DAVASI

        Öte yandan Işıl Sergen, eski eşine 11 yaşındaki oğlu Cansın için velayet davası açmıştı. Geçtiğimiz haziran ayında sonuçlanan davada mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar vermişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ