Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Esmersoy: Kuyumu kazanlar kaybetti! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü sunucu Burcu Esmersoy (44), hakkında merak edilenleri anlattı. Esmersoy, sektörde yaşadığı zorluklardan da bahsetti.

        2

        "KARİYERİMDE EN İYİ NOKTADAYIM"

        Alem Dergisi'ne konuşan Esmersoy, "Arkadan iş çevirme, kuyu kazma müsabakaları çok oldu. Fakat duruşumun ve çalışma azmimin ön planda olması sebebiyle hep bir noktada çabaları sonuçsuz kaldı ve savuşturuldu. Kariyerimde şu anda olunabilecek en iyi noktadayım." dedi.

        3

        "ÇOCUKKEN ORMAN MÜHENDİSİ OLMAK İSTERDİM"

        Ünlü sunucu ayrıca, "Çocukken orman mühendisi olma hayalim vardı" ifadelerini kullandı. Yaz insanı olduğunu ve enerjisini güneşten aldığını söyleyen Esmersoy, "Ayda bir tam günümü yüz, vücut ve saç bakımına ayırıyorum, kendimi ödüllendiriyorum." diye konuştu.

        4

        "ÖNCE BODRUM SONRA ÇEŞME VE YUNANİSTAN"

        Bu yaz için planladığı tatil rotasından da bahseden Burcu Esmersoy, önce Bodrum'a sonra da Çeşme ve Yunanistan'a gideceğini belirtti.

        5

        "KORONAVİRÜS" İTİRAFI

        Burcu Esmersoy, pandemi ilan edilmeden önce tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf etmişti.

        Esmersoy, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım sanırım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen önce seyahatlerime, tabii ki biraz daha dikkatli, özenli, maskeli falan devam ediyordum. Sonuçta hem İstanbul'da hem de yurt dışında işimiz ya da çekimimiz oluyordu.

        6

        "OLAYI PEK ANLAYAMAMIŞTIM"

        Neyse sonra bir şok dalgası vurdu bana. İtalya'dan acayip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana, 'Biz dört haftadır karantinadayız' dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma dönemine de giriş yaptım böylece.

        Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum ancak bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ