Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Özberk: İyi ki doğdun ikizim - Magazin haberleri
        1

        Adı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, 27 yaşına bastı.

        Burcu Özberk, bir dönem aynı dizide rol aldığı yakın arkadaşının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

        2

        Birlikte çekilen karelerini yayınlayan Özberk, gönderisine, "İkizim... İyi ki doğdun. Nice yılların daha hep beraber olsun" notunu düştü.

        Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

        3

        Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden yardım istemişti.

        4

        Sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Kansersiz Yaşam Vakfı'na bağış yapmasını isteyen Erçel, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Her yıl doğum günüm olan 24 Kasım’da yaptığınız güzelliklerle beni çok mutlu ediyor, 'İyi ki' dedirtiyorsunuz. Şimdi ise; yeni yaşıma girmeye günler kala benim için çok hassas bir konuyla ilgili desteğinizi bekliyor, birlik olalım istiyorum.

        5

        "O ACIYI YAŞADIM"

        24 Kasım’daki doğum günüm için ilk hediyemi kendi kendime verdim, kanser hastası çocuklara ve ailelerine bağışta bulunarak. Bu hastalığın hastayı olduğu kadar, yakınlarını da acıttığını biliyorum, yaşadım… Onların yaşamlarını değiştirebileceğimize, iyileştirebileceğimize inanıyorum.

        6

        "BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR KUTLAMA HAYAL EDEMİYORUM"

        İşte bu yüzden Kansersiz Yaşam Derneği ile yürüyorum. 'İyilik Paylaş' sosyal bağış platformu üzerinden açtığım kampanya ile toplayacağımız bağışlar, benim için en özel günümün, en güzel hediyesi olacak.

        Şimdi sıra sizde. Az ya da çok ama yürekten bağışlarınızı bekliyorum. Var olduğum güne bir kutlama olacaksa, bundan daha büyük bir kutlama hayal edemiyorum. Teşekkür ederim.