Bursa'da anız yangını; 30 dönüm alan zarar gördü
BURSA'nın İnegöl ilçesinde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle 1 saatte söndürülürken, 30 dönüm alan zarar gördü.
BURSA’nın İnegöl ilçesinde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle 1 saatte söndürülürken, 30 dönüm alan zarar gördü.
Kırsal Gündüzlü ile Hamamlı mahalleleri arasındaki tarlada saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Anızların yakılmasıyla yükselen alevleri gören çevredekilerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölge halkının da söndürme çalışmalarında tankerlerle itfaiyecilere destek verdiği yangın, diğer tarlalara sıçramadan 1 saatte söndürüldü. 30 dönümlük alanın zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.