Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koronavirüs ile mücadele konusunda ilk günden itibaren üst düzey tedbirlerin uygulandığı Mustafakemalpaşa'da denetimler sürüyor.

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Türkiye genelinde salgın ile ilgili geniş kapsamlı bir denetim yapılacağını duyurmasının ardından Mustafakemalpaşa'da kapsamlı bir denetim yapıldı.

        Denetimlere Mustafakemalpaşa İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fehime Esra Asutay katıldı. Adnan Menderes Meydanı önünden başlayıp, ilçenin yoğun bölgelerinde devam eden denetimlerde hem vatandaşlar hem de esnaf maske mesafe ve temizlik konularında uyarıldı.

        '3 altın kural vurgusu'

        Yapılan denetimler sırasında vatandaşların genel olarak maske taktığı görülürken halk sağlığı açısından maske kuralını ihlal etmemeleri hatırlatılarak maske mesafe ve temizlik konusuna vurgu yapıldı.

        Kaymakam Altıntaş ve Başkan Kanar'ın ortak mesajında; "Tüm vatandaşların durumun ciddiyetini anlamaları, alınan tedbirler konusunda her ne olursa olsun asla taviz vermemeleri" görüşü yer aldı.

        Başkan Mehmet Kanar, İl statüsündeki birçok şehri geride bırakarak salgınla mücadelede başarılı ve örnek projelere imza attıklarını, belediye ekiplerinin dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek tüm birimlerin vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler