Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Caner Özyurtlu'dan 'Jean-Claude Van Damme' itirafı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Caner Özyurtlu (35), meslektaşları Meriç Aral ve Efe Tunçer'in 'Teras Noir' adlı YouTube kanalına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan Özyurtlu'nun gözü programdaki masada yer alan mahkeme dosyalarına takıldı.

        2

        "İLK MAHKEME DENEYİMİMDE ÇOK HEYECANLANMIŞTIM"

        Ardından ilk mahkeme deneyiminin kira sebebiyle olduğunu anlatan Caner Özyurtlu, "Kiraya yeni çıkmıştık, ikinci kirayı da ödemeyi atlamışız. 3 gün içinde mahkeme kağıdı kapımıza gelmişti. İlk deneyimimdi ve çok heyecanlanmıştım. Oraya gittiğimde fark ettim ki; hiçbir şey söylemeden sadece 10 saniye hâkim karşısına çıkıp, indim. Hakim bile 'Mahkemeyi böyle şeylerle oyalamayın kardeşim' dedi bize." diye konuştu.

        3

        "MEKANDA KAVGA ÇIKTI VE KENDİSİNİ KULÜPTEN ATTILAR"

        Yönetmenliği kadar oyuncu tarafıyla da tanınan Özyurtlu, "Sınav" filminin çekimleri sırasında dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme'ın o zamanlar haberlere yansımayan bir anısını anlattı.

        Ünlü oyuncu, "Jean-Claude Van Damme, 'Sınav' filminin çekimleri için İstanbul’a geldiğinde o zamanlar dönemin popüler gece kulüplerinden birinde dans eden bir dansçının bacağına dokunması üzerine mekanda kavga çıktı ve kendisini kulüpten attılar." ifadelerini kullandı.

        4

        "SİNAN ÇETİN'İN O LAFINDAN ÇOK UTANMIŞTIM"

        Özyurtlu, daha önce Sarp Apak ile 2006'da Sinan Çetin'in yönettiği bir reklam filminde rol aldıklarını söylemişti.

        Ünlü isim, "Sinan Çetin çekimler sırasında hangi okuldan mezun olduğumu sormuştu. Ben de 'İstanbul Devlet Konservatuvarı'ndan' demiştim. Ardından 'Bir daha hatırlatın, oradan mezun olan kimseyle çalışmayalım' dedi. Çok utanmış ve mutsuz olmuştum. Şu an komik geliyor ama o laf çok koymuştu." demişti.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ