Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Canım Kardeşim'in Kahraman'ı: Filmi izledikçe hala ağlıyorum!
        15

        Bir kız babası olan Kıral, "Kızımın oyuncu olmasını istemedim. Reklamcılık üzerine eğitim gördü. Biraz daha farklı bir tarafa gitti o. 29 yaşında. İki ayda önce de doğum yaptı, dede oldum." ifadelerini kullandı.

        16

        "Tekrar oyunculuğa dönmek istiyor musunuz?" sorusuna ise Kıral, "Zaman zaman telefonlar geliyor. Elle tutulur bir proje olursa olabilir. Oynamış olmak için bir film veya dizide rol almak istemem ama yarın bize ne gösterir bilemeyiz." yanıtını verdi.

        17

        MOBİLYA SEKTÖRÜNDE

        Kahraman Kıral, şimdilerde ise ailesinin mobilya şirketinde çalışıyor. Kıral, "İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nü kazandım. Ama erkenden iş hayatına atılabilmek için okulu ikinci sınıfta bıraktım. Aile mesleğimiz mobilyacılık. 20 yılı aşkın senedir de amcamla beraber mobilya şirketinin yöneticiliği yapıyorum." dedi.

        18

        Kıral, emekli olduktan sonra ise LÖSEV'de (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) etkin bir şekilde görev almak istediğini belirtti: LÖSEV'in 20. yıl davetine çağrılmıştım. 'Canım Kardeşim' filmiyle örtüşen bir durumdu. Filmin sonunu baştan çekip 'Kahraman'ı kurtaracakları bir kampanya yürüttüler. Yepyeni yüzler tanıdım. Oradaki çocukların ağabeyleri oldum. Emekli olduktan sonra LÖSEV'de çok daha aktif bir rol almak istiyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ