Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Casey Affleck ile Caylee Cowan aşka geldi - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı aktör Casey Affleck, yeni sevgilisi Caylee Cowan ile birlikte Los Angeles sokaklarında görüntülendi.

        2

        SOKAK ORTASINDA AŞKA GELDİLER

        Ben Affleck'in kardeşi olan Casey Affleck ile sevgilisi, uzun süre birbirlerinden kopamadı. "Manchester By The Sea" adlı filmdeki performansıyla 2017 yılında En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan ve özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Affleck aracında otururken, Cowan ise camda durup, sevgilisini öpücüklere boğdu.

        3

        Ardından daha fazla dayanamayan Casey Affleck, otomobilinden inip, sevgilisine sarıldı. Taze aşıkların romantik halleri objektiflere böyle yansıdı.

        4

        GÖRÜNTÜLENDİKLERİNİ FARK ETTİLER

        Bir süre duygusal anlar yaşayan Affleck ile Cowan, daha sonra muhabirlerin kendilerini görüntülendiklerini fark edince panikledi. Kendi aralarında konuşmalarının ardından gülümseyen çift, sonunda ayrıldı.

        Affleck aracına doğru yürürken, Cowan da otoparktan uzaklaşarak evinin yolunu tuttu.

        5

        ARADIĞI MUTLULUĞU BULDU

        Casey Affleck, daha önce de Joaquin Phoenix'in kardeşi Summer ile evliydi. Çift, 2006'da evlenip, 2016 yılında yollarını ayırma kararı almıştı.

        Ardından da Affleck, Florian Lima ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak bu ilişkisini de sonlandıran aktör, ardından Caylee Cowan'da aradığı mutluluğu buldu.

        6

        KARİYERİNE HIZLI BAŞLADI

        1998 doğumlu olan Caylee Cowan ise adını rol aldığı "Sunrise in Heaven" adlı yapımla duyurdu. Henüz kariyerinin başında olan Cowan, buna rağmen hızlı bir başlangıç yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ