Cemil Candaş cinayetinde karar: Mahkeme aynı cezayı verdi!
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin bozma kararının ardından 2'si tutuklu 10 sanığın yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, sanıklardan Şenol Şahin'i "kamu görevlisini kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, 4 sanığı da 8 ve 16 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırdı. 5 sanık ise beraat etti
ABONE OLİstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Şenol Şahin getirildi. Tutuklu sanık Rıza Keten ile başka suçtan hükümlü Bilal Yaman cezaevinden Sesli ve Görüntülü olarak duruşmaya katıldı.
SANIKLARA SON SÖZLERİ SORULDU
Habertürk muhabiri Serdar Kulaksız’ın haberine göre, mahkeme karar için sanıklardan son sözlerini sordu. Duruşmaya katılan sanık Şenol Şahin “Ben kovuşturma aşamasında olayları anlatarak soruşturmanın genişletilmesini gerçekleştirdim. Etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanmasını talep ediyorum” dedi. Diğer sanıklar da beraatlarına karar verilmesini talep etti.