Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chrissy Teigen cinsel ilişkiye girdiği en garip yeri itiraf etti - Magazin haberleri
        1

        Üçüncü kez anne olmaya hazırlanırken ekim ayında bebeğini kaybeden model Chrissy Teigen, katıldığı programda çarpıcı bir itirafta bulundu.

        2

        Teigen, sunucu James Corden'in "Şimdiye kadar ilişkiye girdiğiniz en tuhaf yer neresiydi?" sorusuna yanıt verdi.

        Şarkıcı John Legend ile 2013 yılında dünyaevine giren Chrissy Teigen, eşi ile demokratların konferansı sırasında, salonun tuvaletinde ilişkiye girdiğini açıkladı.

        3

        Amerikalı model, gündeme bomba gibi düşen itirafından sonra, yıllar önce kendisine Grammy ödülleri sırasında da aynı sorunun sorulduğunu ancak o zaman sadece "Obama; şey..." dediğini ifade etti.

        4

        Eşi ile ilişkiye girdiği tarihi söylemeyen Chrissy Teigen'ın 2008 yılında Obama başkan seçilmeden önce demokratların konferansına katıldığını gösteren bir video YouTube'da yayınlandı.

        Videonun ortaya çıkmasından sonra Teigen'ın 2008 yılındaki konferansta eşiyle ilişkiye girdikleri dedikodularının ortaya atılmasına sebep oldu.

        5

        35 yaşındaki Chrissy Teigen, ayrıca eşi John Legend ile bir meyve suyu standı, Los Angeles'ta bazı giyim mağazaları gibi halka açık yerlerde ilişkiye girdiğini de sözlerine ekledi.

        6

        "BİR DAHA HAMİLE KALAMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

        Öte yandan Teigen, yaşadığı zor günlerin ardından Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini duygulandırmıştı.

        Ünlü model, ayna önünde çekildiği karesine şu notu düşmüştü:

        Artık hamile olmamama rağmen aynadaki bu halim bana o günleri hatırlatıyor. Dürüst olmak gerekirse neden karnım şiş hiçbir fikrim yok. Sadece moral bozucu... Hamile olmayı çok ama çok seviyorum. Maalesef bir daha hamile kalamayacağım. İki çocuğum olduğu için şanslıyım.

        7

        ELEŞTİRİLMİŞTİ

        Ekim ayında bebeğini kaybeden Teigen'ın hastane odasından yaptığı paylaşımlar bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.

        Instagram hesabından yaşadığı üzücü deneyimini anlatan bir makale yayınlayan Chrissy Teigen, aynı zamanda neden o fotoğrafları paylaştığını da açıklamıştı.

        8

        "DOĞUMA BEŞ AY KALA BEBEĞİME VEDA ETTİM"

        Chrissy Teigen, bebeğini kucağına almasına beş ay olmasına rağmen hastane odasında üçüncü çocuğunu dünyaya getirirken eşinin "Neler oluyor burada?" dediğini söylemişti.

        Teigen, bebeğini dünyaya getirdikten dakikalar sonra ona veda ettiğini belirtmişti.

        9

        Amerikalı model Chrissy Teigen, 2013 yılında şarkıcı John Legend ile dünyaevine girmişti.

        Çiftin Luna ve Miles adında iki çocuğunu bulunuyor.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ