Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Christoph Daum kanser tedavisi gördüğünü açıkladı! - Son dakika spor haberleri - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'da görev yapan Alman teknik direktör Christoph Daum, futbolseverleri üzen bir açıklamada bulundu.

        Fenerbahçe ile 2 kez, Beşiktaş ile 1 kez şampiyonluk sevinci yaşayan 69 yaşındaki teknik adam, kanser tedavisi gördüğünü duyurdu.

        Daum, "Size özel bir mesaj vermek istiyorum. Ne yazık ki rutin bir muayenenin bir parçası olarak kanser teşhisi aldığım için son birkaç ay içinde gözlerden uzak yaşadım. Teşhisi öğrendiğimizden beri Prof. Dr. Jürgen Wolf ve CIO Köln ekibinin güvenli ellerindeyim. Tedavi bana çok iyi geldiği için mutluyum." ifadesini kullandı.

        BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Kanser teşhisi konulan Alman teknik direktör Christoph Daum için, Türkiye'de bir dönem çalıştırdığı Beşiktaş ile Fenerbahçe kulüpleri, Twitter hesaplarından "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

        Beşiktaş Kulübünün paylaşımında, "Kanser teşhisi konulan eski teknik direktörümüz Christoph Daum'a 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz." ifadesi kullanıldı.

        Fenerbahçe'nin mesajında ise "Eski teknik direktörümüz Christoph Daum'a 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, sağlığına bir an önce kavuşmasını temenni ediyoruz."denildi.

        Daum, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine kanser teşhisi konulduğunu ve tüm gücüyle hastalıkla mücadele edeceğini açıklamıştı.

        REKLAM

        "BENİ BİLİRSİNİZ, BEN BİR SAVAŞÇIYIM"

        Alman teknik adam, "Beni bilirsiniz. Ben bir savaşçıyım. Bu meydan okumayı tüm iyimserliğimle ve tüm gücümle karşıladım. Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için mahremiyete ihtiyacım olduğ gerçeğine saygı duymanızı rica ediyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim." dedi.

        Sevenlerine de mesaj gönderen Daum, "Hepinizi uyarıyorum. Kanser tedavisine zamanında başlayın." ifadelerine yer verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Uğur Sarıkaya
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ