Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çifte cinayette hesap hareketleri incelemeye alındı!

        İzmir'in Selçuk ilçesinde dün sabahsaat 03.00 sıralarında, Çamlık Mahallesi'nde korkunç bir çifte cinayet yaşandı. Anayol üzerinde market işleten ve 2 çocukları bulunanHasanHüseyin ile ŞenayÖzkançifti, işyerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çift, başlarından tabancayla birer el ateş edilerek vuruldu.

        ZANLILAR İŞYERİNDEN BİR ŞEY ALMADI

        DHA'da yer alan habere göre silah sesini duyup markete gelen çevre sakinleri,Özkançiftini, yerde kanlar içinde bulup, jandarma vesağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilensağlık ekipleri,HasanHüseyin ve eşi ŞenayÖzkan'ınyaşamını yitirdiğini belirledi.Yapılan incelemenin ardındançiftincesetleri, Selçuk Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. İşyerindenbir şey alınmadığı belirlenirken, jandarma, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

        ÇİFTE CİNAYET ORGANİZE Mİ?

        Jandarma çiftin sahip olduğu zeytinliğin de bir süre önce kundakladığını belirledi. Buradan yola çıkarak, çiftin bir süredir tehdit edildiği olasılığı üzerinde duran jandarma, özellikle hesap hareketlerini de soruşturmaya dahil etti. Bölgedeki tüm güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ