Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç Cuma mesajları 2018! 16 Kasım telefondan resimli Cuma tebrik mesajları: Cumanız mübarek olsun...
        1

        İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duamı sana emanet ederim. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

        Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş. Dostun duasını alanın sırtı yere gelmezmiş. Duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar.

        Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı nurlu cumalar.

        2

        Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Selam ve DUA ile ... Hayırlı Cumalar.

        Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

        Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe'nde. Hayırlı cumalar dilerim.

        3

        Sınırsız rahmeti ve engin merhameti ile hayat veren, yaşatan, koruyan ALLAH'ın Nûru üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

        Allah’ım, nerede kin varsa, oraya sevgi götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede darılma varsa, oraya barış götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede inkar varsa, oraya iman götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede umutsuzluk varsa, oraya umut götürme gücünü ver bize. Allah’ım, nerede karanlık varsa, oraya aydınlık götürme gücünü ver bize. Hayırlı nurlu, bereketli cumalar.

        4

        Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

        Kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) cumanız mübarek olsun

        Bir dua gönderiyorum hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolsun, Allah’ın selamı üzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim.

        5

        Bir yaş düştü içime. Ardından bir kelam dilime.. La tâknatu min rahmetillah" ''Allah'ın Rahmetinden ümit kesmeyin... Hayırlı Cumalar...

        Peygamber Efendimiz; "Bana yakın olanlar soyumdan gelenler değil, yolumdan gelenlerdir." diye buyurmuş. Allah hepimize "O" nun yolundan gitmeyi nasip etsin.

        İbadetlerimizin ve güzel ahlakımızın sorunlarımıza çözüm olması duasıyla, Cuma’nız mübarek olsun.

        6

        Peygamber Efendimiz sav buyuruyorlar ki: “Bir mümini sevindireni, Allahü teâlâ kıyamet günü sevindirir. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

        Dün rüya, yarın hayaldir. Rüyayı mutlu hayali umutlu yapan bugündür. Bugün gönlünün umudu neyse yarın onu yaşaman dileğiyle. Hayırlı Nurlu Cumalar.

        7

        Ey iman edenler!Eğer Allah'a karşı gelmekten sakınırsanız;O, size iyiyi kötüden ayırt edecek bir anlayış verir. (ENFAL,29) Hayırlı Cumalar.

        Dua et! Sabırla, inançla iste! Sakın kabul olmaz deme.. Elbet kabul olur, Ama Dünyada, Ama Ahirette Sağlık, Huzur ve Dua ile HAYIRLI CUMALAR.

        Yeni güne bismillahirrahmanirrahim Selamu aleyküm Hayırlı sabahlar Hayırlı cumalar Allah namazınızı kabul etsin Dualarımızı kabul etsin inş.

        8

        Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

        Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

        Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

        9

        Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.

        Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi, dualarında hayat bulacağı bu günde, Dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.

        Göklerin ve yerin mülkü (ve idaresi) Allah'ındır. Dönüş de ancak Allah'adır (Nur,42). Hayırlı Cumalar.

        10

        Cuma; toplayan, birleştiren demektir. Allahım! Kalplerimizi birbirimize ısındır. Kardeşliğimizi pekiştir. İmanımızı artır. Hayırlı Cumalar!

        Allah'ın rahmeti, mağfireti üzerinize olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın. (Amin) Hayırlı cumalar.

        11

        Ben fakir sen Rahim, Ben çaresiz sen Ehad, Ben muhtaç sen Samed, Adın Baki, adın Kâfi, Bizi sensiz bırakma Ya Rabbi. Amin! Hayırlı cumalar.

        Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Nurlu Cumalar...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ