-
Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalayan Defne Samyeli, Alem Dergisi’nin yeni sayısı için Palandöken’de poz verdi. Karlar üstünde mayoyla objektif karşısına geçen Samyeli, sosyal medya hakkında konuştu.
-
Sosyal medyayı önemsediğini söyleyen Defne Samyeli, "Ama çok profesyonel idare edemiyorum galiba. Ben bazen aktif, bazen pasifim. Eskiden sahne ve ekran işlerinin geri bildirim mekanizmaları arasında sosyal medya etkileşimi yoktu." dedi.
-
Samyeli, "Bu geri bildirimin dili genelde biraz hoyrat ve incitici. İstediğim iletişimi kurup, nasıl yorumlandığına çok bakmamaya çalışıyorum. Sosyal medya odaklı yaşam, bir illüzyona sürükleyebiliyor insanı. Derinlikli bir yer değil zaten doğası gereği, fotoğraf dediğin ne kadar içeriyi anlatabilir?” ifadelerinii kullandı.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR