Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Özdemir'den maden işçilerine teşekkür - Deprem haberleri
        1

        Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem, 11 ilde büyük yıkıma neden olurken tüm Türkiye'den ve dünyadan yardıma gelen ekipler arasında maden işçileri de vardı.

        2

        Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) deprem bölgesine gelen madenciler, onlarca depremzedeyi enkazın altından çıkardı.

        3

        "KÖMÜR İÇİN DEĞİL, ÖMÜR İÇİN GELDİK" MESAJI

        Arama-kurtarma çalışmalarına katılan ve depremin 198. saatinde 18 yaşındaki Muhammed'i enkaz altından kurtaran maden işçileri, kentten ayrılırken de çalışma tahtalarına, "Kömür için değil, ömür için geldik... Hakkınızı helal edin" mesajını yazdı.

        4

        MADEN İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR

        Oyuncu Demet Özdemir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla maden işçilerine teşekkür etti. Konuyla ilgili konuşan Özdemir, "Bu zamana kadar hatta hâlâ enkaz çalışmalarına büyük ölçüde yüreğini, gücünü koymuş, yüksek ölçüde tespit ve başarılı kurtarmaları bizlere yaşatan madencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizi unutmayacağız" satırlarını yayınladı.

        5

        Öte yandan Zonguldak'tan deprem bölgesi Hatay'a giden maden işçileri de daha önce konaklama için kullandıkları sınıfın tahtasına yazdıkları mesajla öğrencilerden güvenli yarınlar için isteklerde bulunmuştu.

        Fotoğraflar: AA, DHA, İHA, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ