Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Buldan ilçesinde boş bir evde çıkan yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
        Denizli’nin Buldan ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde boş durumda bulunan bir evde çıkan yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, yangının ardından başlatılan inceleme ve soruşturma kapsamında olayın kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Buldan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda şüpheli İ.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.
        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler