Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’yi Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde temsil eden Pamukkale Belediyespor, ligin 9. haftasında sahasında İstanbul ESK’yı konuk edecek. Mavibeyazlı takım sahasındaki maçı kazanarak zirve yarışındaki avantajlı konumda yer almayı hedefliyor.

        Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 20182019 sezonunda da Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde Denizli’yi temsil ediyor. Bu sezon aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken mavibeyazlı takım ligin 9. haftasındaki maçta İstanbul Engelliler Spor Kulübü’nün konuk edecek. 17 Şubat Pazar günü saat 14.00’deki maça Hasan Güngör Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Mavibeyazlı takım geçen hafta deplasmanda oynadığı Yeşilgönen Engelliler maçını 6461 kaybetmişti. Bu hafta o maçın telafisini yapmak isteyen Pamukkale Belediyespor, ligin ilk devresinde deplasmanda 6223 yendiği İstanbul temsilcisini bir kez daha mağlup etmeyi planlıyor. Geride kalan 7 maçtan 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan mavibeyazlı takım 12 puanla lider 1453 Engelliler’in 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

        “Bütün Denizlililerin desteğini bekliyoruz”

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tekerlekli sandalye basketbol takımının bu sezon başarılı sonuçlar aldığını belirterek, “Takımımız bu sezon bir çok maçı kazanarak bizleri gururlandırdı. Ligin ikinci yarısında iç sahada 2 maçımız var. Biri bu hafta sonunda oynanacak olan İstanbul ESK diğeri de 13. haftadaki 1453 Engelliler Spor Kulübü maçları. Bu iki maçta da takımımıza Denizlili sporseverlerin desteğini bekliyoruz. Lig sona erdiğinde takımımızın bir üst lige çıkma ihtimali çok yüksek. Tüm Denizlilileri Pazar günü saat 14.00’de Hasan Güngör Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler