Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması için uluslararası mücadele gününde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

        Konu hakkında toplumsal farkındalık oluşumuna katkı sunmak isteyen Bekilli MYO’lular çeşitli etkinliklerle farkındalık oluşturdu. Ülkemizde son zamanlarda çok sık rastlanan kadına karşı şiddet olaylarına tepki olarak PAÜ Bekilli Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim görevlilerinin işbirliği ile düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” farkındalık oluşturma etkinliği Bekilli MYO’lular tarafından dikkatle takip edildi. Öğrenciler tarafından bizzat hazırlanan afiş ve pankartların yanı sıra yüze uygulanan makyaj ile şiddet içerikli yüz ifadeleri oluşturularakşiddete karşı mücadelenin önemine dikkat çekildi.

        Bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz sürdürülmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan afiş, pankart ve görseller okul panosunda sergilendi. Farkındalık etkinliği konuya dikkati çeken ürünlerin kullanıldığı fotoğraf çekimi ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler