Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'nin Güney ilçesinde, gece farı yanmayan motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Güney-Ulubey kavşağında meydana geldi. Halil Akgün (42) yönetimindeki 20 TE 233 plakalı otomobil kavşakta dönüş için manevra yaparken, Ulubey ilçesi yönünden gelen Kıvanç Alapan'ın (24) kullandığı farı yanmayan plakasız motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kasksız motosiklet sürücüsü Alapan ile arkasındaki Yasin Yakapınarlı (23) yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücü Alapan ile arkasındaki Yakapınarlı ambulansla Buldan Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin kavşağa girişi, motosiklet ile çarpışması ve 2 kişinin yere savrulması yer alıyor. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli / Güney Ramazan ÇETİN

        2021-07-05 14:03:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler