Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Deren Talu'nun ilk filminin gişesi ne oldu?

        Deren Talu'nun ilk oyunculuk çalışması olan 'Son Kale Hacıbey', iki kez pandeminin kurbanı oldu.

        Pandemi döneminde izleyici sinema salonlarından uzak kalıyor. Görünen o ki İstanbul'da son günlerde artan hasta sayısının oluşturduğu endişenin etkisiyle izleyici, sinema salonlarında film izlemek için iki kez düşündü. Filmlerin gişelerinde yaşanan genel düşüş, 'Son Kale Hacıbey'in izleyici sayısının da oldukça düşük olmasına neden oldu.

        23 - 25 Ekim arasında, bir önceki hafta sonuna oranla % 17.9'luk bir düşüş yaşanırken Deren Talu'nun başrolünde yer aldığı, 159 salonda gösterime çıkan 'Son Kale Hacıbey' için 1.158 bilet kesildi. Filmin hasılatı ise 21.581 TL. Hafta sonu en çok izlenen film, izleyiciyle 223 salonda buluşan Russell Crowe'un 'Dengesiz'i oldu. Bu filmi 5.300 kişi izledi.

        Sonuç olarak Deren Talu'nun oyunculuğuna olan ilgiyi hem genel pandemiden hem İstanbul'da artan hasta sayısından dolayı ölçmek mümkün olmadı. Talu, yönetmenliğiniKonstantin Konovalov'un senaristliğini ise Yevhen Tymoshenko'nun üstlendiği'Son Kale Hacıbey'de başrolleriAleksander SokolovveYurdaer Okurile paylaştı.

         Deren Talu'nun ilk filmi
        Deren Talu'nun ilk filmi Haberi Görüntüle
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Çalışkan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ