Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray DEV OPERASYON! Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Gueye ve Torreira bombası - GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi krizle bitti. Teknik direktör konusunda Okan Buruk’la anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, önceki gün İspanyol çalıştırıcı ile sözleşme fesih işlemleri için bir araya geldi.

        2

        Yapılan görüşmelerde Torrent, ayrılık için kendisi ve ekibinin 1 yıllık hak edişi olan toplam 2 milyon 149 bin Euro'yu istedi. Farklı seçenekler sunan sarı-kırmızılı yönetim, bu teklifi kabul etmedi.

        3

        Görüşmeler dün de devam etti. Torrent'in adına toplantıya avukatı ve menajeri katıldı. İspanyol hocanın bu tavrından rahatsız olan sarı-kırmızılı yönetim, yaklaşık bir aydır görevini yerine getirmediğini belirterek haklı fesihle sözleşmeyi sonlandırdı. Torrent ve ekibi, bu kararı yargıya taşıyacak.

        4

        OKAN BURUK İSTANBUL'DA

        Galatasaray ile 2 yıllık anlaşmaya imza atan Okan Buruk, dün İstanbul'a geldi. Havalimanında kısa bir açıklama yapan başarılı çalıştırıcı "Çok fazla bir şey konuşamayacağım. Burada olmak güzel. Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde daha net konuşuruz. Konuştuğum zaman rahat rahat konuşuruz" ifadelerini kullandı.

        5

        Okan Buruk'un bugün Sportif Direktör Cenk Ergün ile Florya’da bir araya gelmesi bekleniyor. Galatasaray resmi açıklamayı bugün yapacak.

        6

        GUEYE BOMBASI

        Galatasaray'da orta saha arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

        7

        Yönetim, bu alana önemli bir ismi getirerek sorunu çözmeyi düşünüyor. Sportif Direktör Cenk Ergün, gündemine PSG'in 32 yaşındaki yıldızı Idrissa Gueye'yi aldı.

        8

        Fransız ekibi ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan Senegalli’nin kadroya dahil edilmesi için tüm şartlar zorlanacak.

        9

        Cim-Bom, bonservis bedeli için 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

        10

        PSG 30 MİLYON EURO ÖDEDİ

        Gueye, bu sezon 7’si Şampiyonlar Ligi olmak üzeri tam 33 resmi maçta görev yaptı. 2 bin 43 dakika sahada kalan başarılı oyuncu 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

        11

        Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri 12 milyon Euro. Gueye, 2019 yılında, Everton’dan PSG’ye transfer olmuştu. Fransız ekibi tam 30 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

        12

        BİR İDDİA DA İTALYA'DAN GELDİ

        Ünlü İtalyan muhabir Di Marzio'nun haberine göre; sarı-kırmızılılar, bonservisi Arsenal'da bulunan ve sözleşmesi gelecek yaz sona erecek olan Lucas Torreira ile ilgileniyor.

        13

        26 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonu Fiorentina'da kiralık olarak bitirmiş ve 35 maçta 5 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

        14

        FERNANDO LİSTEDE

        Galatasaray, orta saha transferinde birçok alternatif isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

        15

        Sarı-kırmızılı ekip, Antalyasporlu Fernando için girişimlere başladı.

        16

        Yönetimin, Akdeniz ekibine Brezilyalı futbolcu için 1 milyon Euro'luk teklif yapacağı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ