Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Didem Uzel'den ikinci çocuk açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Uzun bir süredir yaşamını Miami'de devam ettiren Didem Uzel, 2016 yılında oğlu Leo Aslan'ı kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tattı.

        2

        Eşi Selim Sarı ve oğlu ile MAG dergisine kapak olan Uzel, karantina nedeniyle ikinci çocuk fikrinden vazgeçtiklerini söyledi.

        3

        "HAYATIM TAMAMEN DEĞİŞTİ"

        Bebeğine doğduğu günden itibaren kendisinin baktığını söyleyen oyuncu, "Leo’nun hiçbir zaman bakıcısı olmadı. Evimize diğer işler için gidip gelen de yoktu. Dolayısıyla hayatım tamamen değişti. Uyku düzeni, sıcak yemek yemelerim kahve içmelerim bile..." dedi.

        4

        "SALGIN TÜM PLANLARIMIZI BOZDU"

        Karantina günlerinde vaktini oğlu ile nasıl geçirdiğine de değinen Didem Uzel şu ifadeleri kullandı:

        Aslan tam okula başlamıştı, düzenli bir hayatımız olacak derken bu salgın tüm planlarımızı bozdu. Dolayısıyla şimdi 3.5 yaşında bir çocukla sabah yedi buçuktan akşam dokuza kadar hiç ayrılmadan beraberiz. İkinci bebek yapmayı isterken şu an an ki planlarım yüzde yüz değişti.

        5

        Zaman zaman sosyal medya hesabından salgın nedeniyle Miami'deki son durumları takipçileriyle de paylaşan Uzel, geçtiğimiz günlerde okulların sonbahardan önce açılmayacağını söyleyerek şu şekilde konuşmuştu:

        6

        "EVDEN HİÇ ÇIKMIYORUZ"

        Pandemiyi çok ciddiye aldığımızdan, evden hiç çıkmıyoruz. Artık şortlarımın ucuna falan yapışmaktan daha çok böyle sarmalanmış bir şekilde yaşıyoruz.

        Bugün yapılan açıklamaya göre okullar sonbahardan önce açılmayacak öyle gözüküyor. Sistem bizim zamanımız gibi...