Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Didem Uzel: Dışarıda maske takmak çok zor - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Didem Uzel, tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs nedeniyle eşi Selim Sarı ve oğlu Aslan ile kendisini eve kapattı.

        2

        Zaman zaman Instagram üzerinden duygu ve düşüncelerini takipçileriyle paylaşan Uzel, karantina günlerinin nasıl geçtiğini şu ifadeleri kullanarak anlattı:

        Ben artık karantinadaki kaçıncı günümdeyim unuttum. Bir sitenin içinde oturduğumuz için etraf çok güvenli, o yüzden de maskesiz yürüyebiliyoruz. Siteden dışarı çıkmıyoruz.

        3

        "DIŞARIDA MASKE TAKMAK ÇOK ZOR"

        Sizden farkımız iklimin sıcak ve boğucu olması. Dışarıda maske takmak oldukça zorlayıcı oluyor. Bir yandan da sağlığımı ve bağışıklık sistemimi düşündüğüm için bu yürüyüşü yapmam gerek.

        4

        "KİMSE DIŞARI ÇIKMIYOR"

        Burada da vakalarda artış var ama yoğun değil. ‘Sıcakta virüs ölür’ durumu da yok. Olsaydı burada virüs olmazdı ve hayatımıza devam ederdik. Hepimiz evden çalışıyoruz ve kimse dışarı çıkmıyor. Burada kurallara uyuluyor.

        5

        "ÖNÜMÜZDEKİ İKİ HAFTA SERT GEÇEBİLİRMİŞ"

        Geçtiğimiz günlerde Miami'deki son durumları anlatan Uzel, "Günler sonra dışarı çıktım markete gidiyorum. Önümüzdeki iki hafta sert geçebilirmiş, evden çıkmayı düşünmüyorum" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ