Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz'den 'Alihan Aloğlu' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Tatili bitirmesinin ardından proje görüşmeleri için İstanbul'a geldiğini ifade eden Deniz, "Yeni sezonda ekranlarda olmak istiyorum. Görüştüğüm iki proje var, umarım güzel bir projeyle dönerim" ifadelerini kullandı.

        2

        "KARAVAN İLE TATİLE ÇIKACAĞIM"

        Gelecek hafta tekrar tatile çıkacağını da sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, "Karavan tatili yapmak çok istiyordum. Bunun hazırlıklarını tamamladım. Haftaya karavan ile güzel bir tatile çıkacağım" dedi.

        3

        "DOSTÇA AYRILDIK"

        Yaklaşık sekiz ay aşk yaşadığı Alihan Aloğlu ile birlikteliğini geçtiğimiz ay sonlandıran Dilan Çiçek Deniz, özel hayatıyla ilgili soruları geçiştirdi.

        26 yaşındaki Deniz, konuyla ilgili, "Bir süre önce ilişkimize son verdik, dostça ayrıldık" demekle yetindi.

        4

        AŞK BELGELENMİŞTİ

        Son dönemin ünlü oyuncularından Dilan Çiçek Deniz ile Alihan Aloğlu, geçtiğimiz yıl ekim ayında bir alışveriş merkezinde ortaya çıkmıştı. İkili, görüntülendiklerini fark edince şaşkınlıklarını gizleyememişti.

        5

        Çift, ardından bir restoranda Aloğlu'nun ağabeyi Selhan Aloğlu ve babası Sedat Aloğlu ile birlikte akşam yemeği yemişti. İkilinin bu karesi, "Dilan, aileye girdi" şeklinde yorumlanmıştı.

        6

        AYRILDILAR

        Ancak kısa bir süre sonra çiftin aşkı bitmişti. Deniz, rol aldığı 'Alev Alev' adlı dizinin finali ve reklam çekimleri sonrası arkadaşlarıyla kız kıza tatile çıkmıştı. İkilinin yoğun iş tempoları nedeniyle ilişkilerine bir süre karşılıklı olarak ara verme kararı aldığı öğrenilmişti.

        7

        Tatil sezonunu açan Dilan Çiçek Deniz, arkadaşına verdiği bu pozu ise 4 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

        8

        "MÜKEMMEL AŞK STRESE SOKUYOR" DEMİŞTİ

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda, "Aşık olunca nasıl bir Dilan oluyorsun? Ve sence ideal aşk nasıl olmalı?" sorularına yanıt vermişti.

        "Çok ama çok mutlu bir versiyonum oluyor" diyen Dilan Çiçek Deniz, "Aşkı ideal olarak tanımlayıp, mükemmelize etme fikri bile iki tarafı da strese sokan bir şey. Her bireyin algıladığı ve deneyimlediği idealar dünyası ile gerçek arasında çok fark var. Bu iki bambaşka dünyayı ortak bir dünya haline getirmek epey zahmetli fakat bir o kadar da kıymetli. O yüzden güzel ve ince ruhlarla karşılaşınca, gerçekten yaşanan bir his olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuşmuştu.

        9

        "BENİ EPEY ÜZÜYOR"

        Bir ilişkideki olmazsa olmazlarını sıralayan Deniz, "İlki saygı... Kimsenin ilişki kurduğu insanların özel alanlarına girmeye hakkı yok. Bir diğeri empati... Empati kuramayan insanlara denk gelmek beni epey üzüyor. Bu kısacık hayatımızda bunu öğrenemediysek lütfen toplum içine karışmayalım. Ve salt sevgi... Karşındakinden karşılığında bir şey beklemeden, sadece onunla olmayı deneyimlemek ve derin bir bağ kurma hali..." demişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ