Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Thor Saevarsson'ın ailesiyle tanıştı
        1

        Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz sene yeni bir aşka yelken açtığı İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson'dan 10 gün önce sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. Deniz, sevgilisine Boğaz Köprüsü'nde "Evet" yanıtını vermişti.

        2

        "HALA ŞOKTAYIM!"

        Evlilik teklifi sonrası Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çiftten Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış." şeklinde konuşmuştu.

        3

        DİLAN AİLEYE GİRDİ

        "Evlilik tarihi henüz belli değil. Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz." açıklamasını yapan ikili, yeni yılı İzlanda'da karşılama kararı aldı. Önceki gün soluğu sevgilisinin memleketinde alan Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson'ın ailesiyle tanışmayı da ihmal etmedi.

        4

        "KAYINPEDER!"

        Thor Saevarsson'ın babasıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, gönderisinde, "Hanımlar, beyler; kayınpeder..." notunu düştü. Deniz'in bir hayli neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

        5

        26 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin kardeşiyle de poz verdi.

        6

        "SAATLERDİR YEMEK YAPIYOR İKİ GÖZÜMÜN ÇİÇEĞİ"

        Ardından mutfağa giren ünlü isim, sevgilisinin bu fotoğrafını ise, "Saatlerdir yemek yapıyor iki gözümün çiçeği..." notuyla 4,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

        7

        "EVET' DEDİM!"

        Teklif sonrası mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Takipçileri ise Deniz'in tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

        8

        SÜRPRİZ AŞK

        Dilan Çiçek Deniz (26), yaklaşık 8 ay birliktelik yaşadığı Alihan Aloğlu ile ayrılık kararı almıştı. Biten ilişkisinin ardından ünlü oyuncunun, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

        9

        Bir derginin özel davetlisi olarak soluğu Bodrum'da alan çift, öpüşürken görüntülenmişti.

        10

        Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda da sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte kaldıkları otelin plajında objektiflere takılmıştı.

        11

        Bir süre sevgilisiyle denizde yüzen ünlü oyuncu, daha sonra güneşlenmek için şezlonguna doğru ilerlemişti. Denizden sevgilisinden önce çıkan oyuncunun o esnada Thor Saevarsson'a aşk dolu bakışı dikkat çekmişti.

        12

        Öte yandan 37 yaşındaki İzlandalı yönetmenin ayrıldığı eşinden üç çocuğu var. Saevarsson, hem reklam filmi çalışmaları hem de Dilan Çiçek Deniz’le görüşmek için son dönemde sık sık Türkiye’ye geliyor.

        13

        Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Thor Saevarsson

        14

        Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Thor Saevarsson

        15

        Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Thor Saevarsson

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ