Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu ile bir araya geldi.

        Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, TESK Genel Başkan Vekili ve DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, DESOB’a bağlı oda başkanları ile buluştu. Yapılan toplantıda kentin güvenlik ve asayiş sorunları görüşülüp tartışıldı. DESOB Başkanı Ebedinoğlu, ziyaretlerinden dolayı Gökduman’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler