Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak yağışlardan dolayı, akarsuların debilerinde artış yaşandı.
        Çermik'te son günlerde aralıksız devam eden sağanak yağış nedeni ile hayat durma noktasına gelirken akarsu debilerinde de yükseliş yaşandı. Sinek Çayı, Kızılçubuk, Hanko Boğazı gibi akarsuların seviyelerinde artışlar gözlemlendi. Akarsu seviyelerindeki artış, yer yer taşkınlara neden oldu. Yağışlardan ve akarsu derbilerinin artışlarından memnun kalan çiftçiler, bu yılın bereketli geçeceğini düşündüklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler