Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da Devegeçidi Köprüsü bölgesinde yer alan derede, çok sayıda telef olmuş balık kıyaya vurdu.
        Kentte uzun süre aralıklarla etkili olan yağışlar, su kaynaklarında su seviyesinin yükselmesine neden oldu. Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Devegeçidi Köprüsü mevkisindeki derede su seviyesi yükseldi. Buradaki su seviyesi normal seviyesine gelince kıyada çok sayıda telef olmuş balık görüldü.
        Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Tarık Çiçek, balık teleflerinin ani yükselen ve daha sonra su seviyesinin düşmesine bağlı olduğunu değerlendirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler