Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Mucahit CEYLAN-Nurettin FİDANCAN/DİYARBAKIR, (DHA)DİYARBAKIR'da, jandarma ekiplerinceyapılan helikopterli trafik denetiminde 15 araca para cezası kesildi, 3 araç trafikten menedildi.

        İçişleri Bakanlığı'nın 19 Temmuz'da yapılan 'Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı'nda Kurban Bayramı süresince helikopterle trafik denetimlerinin artırılması talimatı kapsamında, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde uygulama başlattı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tatil süresince meydana gelebilecek trafik kazaları ve kazalardan kaynaklı ölüm ve yaralanmaların önlenmesine yönelik, bu sabah saatlerinde helikopterle denetim yaptı. 540 aracın denetlendiği uygulamada, 15 araca toplamda 4 bin 200 TL ceza kesildi, 3 araç ise trafikten menedildi.DHA-Genel Türkiye-Diyarbakır Mehmet Mucahit CEYLAN, Nurettin FİDANCAN

        2021-07-26 14:38:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler