Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 2021 Uluslararası Diyarbakır Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliğinde 4 araç ve 6 personel ile görev yapıyor.

        Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK, Türkiye Uzay Ajansı (TUA), Diyarbakır Valiliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansının desteğiyle düzenlenen ve 4 Eylül'e kadar sürecek olan 2021 Uluslararası Diyarbakır Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği, Zerzevan Kalesi'nde devam ediyor. DİSKİ Genel Müdürlüğü etkinlikte vatandaşların sorun yaşamaması için 3 içme ve kullanma suyu aracı, 1 vidanjör ve 6 personel ile mesai yapıyor. DİSKİ ekipleri tuvalet giderlerinin sıkıntısız çalışması için alanda fosseptik imalatı yaparak hizmete sundu. DİSKİ vidanjörü herhangi bir aksaklığın meydana gelmemesi için hazır bekletiliyor.

        Su ihtiyacın karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, etkinlik sonuna kadar vatandaşlara hizmet verecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler