Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Doğukan Manço: 2019, Barış Manço yılı olsun

        HT Magazin'de yer alan habere göre, Barış Manço, aramızdan ayrılışının 19. yıldönümü sebebiyle, 4 Şubat’ta geleneksel Barış Manço Vapuru Etkinliği’yle anıldı.

        Usta sanatçının eşi Lale Manço Ahıskalı, oğulları Doğukan Manço ve Batıkan Manço, kız kardeşi İnci Manço İlbay ve babası Muhittin Kocataş, Kanlıca’ya doğru hareket eden vapurda toplanan 7’den 77’ye Barış severleri Kadıköy ve Beşiktaş iskelelerinde karşıladı.

        Madame Tussauds müzesinin İstanbul ekibi de, Barış Manço’nun balmumu heykeliyle birlikte vapurdaydı. Manço’nun hayranları, heykelle bol bol fotoğraf çektirdi.

        '2019 BARIŞ YILI HAZIRLIKLARI BAŞLADI’

        Barış Manço’yu hayranlarıyla birlikte Kanlıca’daki kabri başında anan Manço Ailesi, usta sanatçının vefatının 20. yılı etkinlikleri için hazırlıklara başladıklarını, 2019’un ‘Barış ve Barış Manço’ ilan edilmesi için çalıştıklarını söyledi.

        4 Şubat akşamındaysa, Barış Manço sanat dünyası tarafından en sevilen şarkılarıyla anıldı. Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenen ‘Barış Manço Şarkıları’ konserinde Kurtalan Ekspres, Fatih Erkoç, Yonca Lodi ve Necdet Kaya sahne aldı.

        Şarkıları Manço’nun hayranlarıyla bir ağızdan söyleyen sanatçılardan Lodi, “Manço’nun konuştuğu sevgi dili bize yol göstermeye devam edecek. Göğe selam olsun” dedi.

        Manço Ailesi, vapurda usta sanatçının hayranlarıyla buluştu.

        Yonca Lodi, “Barış şarkıları nesilden nesile söylenecek” dedi.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ