Domenec Torrent'ten flaş açıklamalar
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Torrent birçok konuda merak edilenleri yanıtlarken ayrılık sorusuna da cevap verdi
ABONE OLGalatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi medya mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
"ÜÇÜNCÜ MAÇTA LİDERE KARŞI ALINAN SONUÇ ADİL DEĞİLDİ"
Domenec Torrent, iyi sonuçlar almak için çalışmalarını sürdürdüklerini söylerken, "Buraya gelirken ne olduğunu, takımın 7 günde 3 maça çıkacağını biliyorduk. Kimse bizi kandırmadı. 7 günde 3 maç oynamak ideal bir başlangıç değil. Ama bunu biliyorduk ve kabul ettik. Sonrasındaki dostluk maçını unutabilirsiniz. Benim için oyun bile değil. Yoğun antrenmanlar üstüne bir maçtı. Elimizde sadece iki stoper ve bir 6 numara vardı. Farklı denemeler yaptık. Bartuğ'u sağ bekte, Taylan ve Omar'ı stoperde görmek istedik. Oynadığımız üç lig maçıyla ilgili basın toplantılarında konuştum. İlk maç 30-35 dakika iyi oynadık. Skoru 2-0 yapabilecek penaltıyı kaçırdık. İkinci yarı normal olmayan kontrataklarla karşılaştık. Rakibin ucu ucuna kazandığını söyleyebileceğimiz bir maçtı. Kasımpaşa maçında ilk yarının uzatmalarında beraberlik golünü yedik. Son gol de yine uzatmalarda geldi. Üçüncü maçta lidere karşı sonuç adil değildi. Son dakikalarda neler olduğunu herkes biliyor. Sonuçta elimizden kaydı maç. Futbol günün sonunda sonuçla alakalı. Biz oyunu analiz ediyoruz ama dışarıda neredeyse herkes skoru analiz ediyor" diye konuştu.