Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem DSİ personel alımı başvuru sonuç sorgulama ekranı: 2023 DSİ personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi gün açıklanacak?
        1

        DSİ personel alımı başvuru sonuçlarında geri sayım sürüyor. 11 Ocak tarihinde başlayan DSİ personel alımı başvuruları 23 Ocak tarihinde sona ermişti. Başvurularını tamamlayan adaylar başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi beklemeye başladı. 7 Şubat'ta açıklanması planan DSİ personel alımı sonuçları deprem felakati nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Peki, "DSİ personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" İşte DSİ personel alımı başvuru sonucu sorgulama ekranı...

        2

        DSİ BAŞVURULARI SONA ERDİ

        DSİ başvuruları "Kariyer Kapısı" internet adresi üzerinden 11-23 Ocak 2023 tarihleri arasında alındı..

        3

        DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nden (DSİ) 1273 sözleşmeli personel alımı ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

        06/02/2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi olan deprem felaketi, yıkıcı etkisini gösterdiği 10 ilimizle birlikte birçok ilimizi de etkilemiştir.

        4

        Genel Müdürlüğümüzce 17/01/2023 tarihinde merkez ve taşra teşkilatlarımızın tamamında toplam 1.273 sözleşmeli personel alımı için ilana çıkılmıştır. Başvuranlar arasında deprem bölgesinde yaşayanların da bulunduğu göz önünde bulundurularak hak kayıplarının önlenmesi ve herhangi bir mağduriyete yol açılmaması amacıyla 7 Şubat 2023 tarihinde açıklanması öngörülen başvuru sonuçlarının açıklanması ileri bir tarihe ertelenmiştir.

        5

        Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde www.dsi.gov.tr ayrıca bildirilecektir.

        BAŞVURU SONUCU TARİH DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

        6

        PERSONEL ALIMI DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

        KPSS’de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecek.