Düğün günü en mutlu günü olacaktı, hayatının şokunu yaşadı
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, hayatının en mutlu gününe hazırlanan genç adam, düğün günü gelinin akrabalarının 60 bin TL değerindeki altınları aldığını duyunca neye uğradığını şaşırdı. 100 bin lira da düğüne masraf eden damat, ismi dahil her şeyi sahte olan gelinin jandarma tarafından bırakıldığını ve kayıplara karıştığını öğrenince bir şok daha yaşadı.
ABONE OLOlay, Alaşehir ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi'nde yaşandı. Bekar olan İ.Ç (27), isminin Zeynep Bozkurt olduğunu söyleyen bir kişiyle aileleri vasıtasıyla tanıştı. İ.Ç, gönlünü de kadına kaptırınca babasının, "mürüvvetini artık göreyim" sözleri aklına geldi ve başına geleceklerden habersiz evlenmeye karar verdi.
İHA'nın haberine göre, olayların hızlı gerçekleşmesiyle hemen düğün tarihi alındı. Damat ve ailesi, bu duruma oldukça mutlu oldu ve hemen hazırlıklara başlandı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ