Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Virginia Roberts, Prens Andrew ile iki kez görüştüğünü, onu ikinci görüşünde, Prens’in kucağında yine Epstein adına çalışan Johanna Sjoberg adında çok güzel bir kız olduğunu söyledi.Roberts, “Büyük bir deri koltukta oturan Prens tıpkı ailesi tarafından Disney World’a götürülmüş bir çocuk gibiydi” dedi.

ABD eski Başkanı Bill Clinton’ın da yakın arkadaşı olan ve 18 yaşından küçük fahişelerle yattığı için 18 ay hapse çarptırılan ünlü işadamı Jeffrey Epstein’ın, 17 yaşındaki özel masörü Virginia Roberts’i, yine yakın arkadaşı olan İngiltere Prensi Andrew ile tanıştırdığı ortaya çıktı.

Şimdi 3 çocuk annesi olan Roberts, Mail on Sunday Gazetesi’ne konuştu. Roberts, yıllar sonra Epstein davasında adı geçen ‘Jane Doe 102’ kodlu fahişenin kendisi olduğunu itiraf etti. 2001 yılının Mart ayında çekilen fotoğrafta, Prens Andrew, göbeği açık bir bluz giyen Roberts’la sarmaş dolaş görülüyor.

TRUMP’IN DA ARKADAŞI

Roberts, 15 yaşında tanıştığı Epstein’ın ona özel masörü olarak ayda 15 bin dolar verdiğini, ancak seks konusunda eğitip, arkadaşlarına da sunduğunu söyledi.

ABD’de yaşarken, Epstein tarafından Prens Andrew’la tanıştırılmak için İngiltere’ye henüz 17 yaşındayken giden Roberts, Epstein’ın onu özel uçağıyla çok yere götürdüğünü söyledi.

Roberts, Prens Andrew’la cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığını söylemedi. Epstein, Bill Clinton’ın dışında Donald Trump ile de çok samimiydi.

GAZETE HABERTÜRK

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ