Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Seymen Berke Nergiz, 2025 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları’nda (Deaflympics) güreş branşında dünya 3.’sü olarak büyük başarıya imza attı.

        Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen 2025 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları’nda, gösterdiği üstün performansla dünya 3.’sü olan Düzce Üniversitesi öğrencisi Seymen Berke Nergiz, bronz madalya sevinci yaşayarak Düzce Üniversitesi’ni ve ülkemizi gururlandırdı.

        Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Öğrencimizi gönülden tebrik ediyor, emeği geçen antrenörlerine, ailesine ve tüm destekçilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler