Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü YEĞİTEK Şubesi koordinasyonunda Harezmi Eğitim Modeli Deneyim Paylaşım toplantısı gerçekleştirildi.
        Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenilikçi Sınıfta yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özgüngör katılım sağlayarak il genelinde Harezmi Eğitim Modelini uygulayan öğretmenlerle bir araya geldi. Toplantıda, sınıf içi uygulamalar, iyi örnekler ve uygulama süreçlerine ilişkin deneyimler paylaşıldı. Harezmi Eğitim Modeli; disiplinler arası yaklaşımı esas alan, farklı bakış açılarını ortak akıl etrafında buluşturarak öğrenme kültürünü güçlendiren yenilikçi bir eğitim modeli olarak öne çıkmaktadır. Bu kapsamda düzenlenen deneyim paylaşım toplantıları, öğretmenlerin sahada ürettikleri bilgi ve deneyimleri paylaşmalarına imkan tanıyarak mesleki etkileşimi artırmaktadır. Toplantı süresince öğretmenler, sınıflarında gerçekleştirdikleri uygulamaları aktarırken; karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri ve iyi uygulama örnekleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı etkileşim ve görüş alışverişiyle, Harezmi Eğitim Modelinin sahadaki uygulama niteliğinin güçlendirilmesi hedeflendi. Deneyim paylaşım toplantısı, değerlendirmelerin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler