Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         FINDIK BAHÇESİNDE UYURKEN BULUNDU

        Düzce´nin Gölyaka ilçesinde dün sabah saatlerinde evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Halil Kuş´u arama çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlandı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı arama çalışmalarında Halil Kuş, saat 10.00 sıralarında evine 1 kilometre uzaklıktaki fındık bahçesinde uyurken bulundu.

        Halil Kuş'u bulan AFAD görevlileri ona, "Bizim çok sevdiğimiz bir amcamız var, akşamdan beri kayıp. Geceden beri seni arıyoruz. Vallahi bulunca çok sevindik. Şimdi seninle Gölyaka´ya gideceğiz. Senin dondurmanı yiyeceğiz. Bize dondurma ısmarlayacaksın değil mi?" dedi.

        Halil Kuş, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı Gölyaka Entegre Hastanesi´ne götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Düzce / Gölyaka Tezcan SOLMAZ

        2021-06-29 11:20:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler