Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ece Seçkin: Boy kompleksim yok - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; şarkıcı Ece Seçkin, önceki akşam Ataşehir'de sahne aldı. Seçkin, konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti.

        2

        Dünyaca ünlü şarkıcı Enrique Iglesias ile düet yapan şarkıcı, Charlie’nin Melekleri filminde Adeyyo şarkısının kullanılmasıyla çifte mutluluk yaşadığını söyledi.

        3

        "İKİ MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞIYORUM"

        Ece Seçkin, "İki mutluluğu bir arada yaşıyorum. Charlie’nin Melekleri’nde Adeyyo şarkısının kullanılmasıyla, Hollywood filminde ilk Türk şarkısının kullanılması çok gurur verici" dedi.

        4

        Vizyona giren Charlie’nin Melekleri filminden olumlu tepkiler aldığını söyleyen şarkıcı, "Film vizyona girdi. Çok güzel yorumlar alıyorum. Ülkemizi tüm dünyada Adeyyo şarkısı ile temsil ettiğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        5

        Önümüzdeki günlerde sevenlerinin şarkısına yeni bir şarkı ile çıkacağını söyleyen Ece Seçkin, klip çekiminde kullanılan meşaleler tarafından yandığını söyledi.

        6

        Şarkıcı, "Sis meşaleleri vardı. Onlardan biri patlayınca barut parçası yapıştı. Biraz yandım, sıcağı sıcağına anlamadım. İki gündür bayağı acıyor, nazar" şeklinde konuştu.

        7

        "BOY KOMPLEKSİM YOK"

        Boy kompleksi olmadığını şarkıcı, sosyal medyada yapılan boy esprileri hakkında konuştu. Seçkin, şunları söyledi:

        8

        "KENDİMLE BARIŞIK BİR İNSANIM"

        Sosyal medyada benimle ilgili çok komik espriler yapılıyor. Dalga geçilince çok kafaya takmam asla, onlara gülüyorum. Şarkı çıkarıyorum 'Şarkı çok kısa degil mi?' diyorlar. '1.50 iddia oranı' diyorlar, hoşuma gidiyor. Ben kendimle barışık bir insanım.

        9

        NİŞANLISI YALNIZ BIRAKMADI

        Öte yandan yaklaşık iki saat sahnede kalan şarkıcı, sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Ece Seçkin’i konserinde pilot nişanlısı Çağrı Terlemez yalnız bırakmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ