Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, esnafları ziyaret etti.

        Kentte esnaflarla bir araya gelen Karakütük, istek ve talepleri dinledi.

        Kendilerine emanet edilen kaynak ve mülklerin en büyük sorumlulukları olduğunu vurgulayan Karakütük, belediye malı olan her şeyi, milletin emeği ve alın teri olarak koruyacak ve kullanacaklarını belirtti.

        Saadet Partisi olarak seçim çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Karakütük, " Bu seçimlerde halkımıza menfaatçiliğin, kayırmacılığın, israfçılığın, yozlaşmanın, yolsuzluğun aksine, yeni bir yönetim anlayışını, milli görüş belediyeciliğini, Saadet kadrolarını teklif ediyoruz. Milli görüşün belediye başkanlarının taşıdıkları mühür, kendilerine verilmiş bir emanettir. Emanetin sahibi Allah'tır. O'nun kullarına hizmet edecek, emanetine hıyanet etmeyecek ve o emaneti şahsi menfaatlerle zedelemeyecek, hesap gününe inanan bir ekiple seçmenlerimizin karşısına çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler