Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Trendler Tatil hazırlığı başlasın! - Alışveriş Haberleri

        Önümüzdeki tatil sezonu için konfordan vazgeçmeyenlere özel hazırlanan Tchibo’nun yeni teması “Seyahat Hazırlığı” ile her ihtiyaca göre farklı boyutlardaki bavullardan yürüyüş batonuna kadar keyifli yolculuklar için tatile çıkmadan Tchibo’ya uğramayı unutmayın!

        Yeni temasını, seyahat hazırlıklarına ayıran Tchibo’da güvenli ve rahat bir yolculuk için tüm aksesuarı bir arada bulmak mümkün. Her hafta değişen temaları ile birbirinden farklı konseptlerde ürünler sunan Tcihbo’nun “Seyahat Hazırlığı” tema ürünleri, 11 Nisan Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 13 Nisan Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizlerin beğenisine sunuluyor.

        Keyifli bir yolculuk için aradığınız her şeyin sunulduğu temada; fonksiyonel bavullar, el terazisi, mont, araba koltuğu çantası, şort, boyun yastığı, yürüyüş batonu, polar, fonksiyonel çanta, şemsiye, uyku seti, terlik, sırt çantası, alarmlı saat, ayakkabı ve çamaşır torba seti, emniyet cüzdanı, bel çantası, kilit, kol saati, ayakkabı bakım seti, seyahat çantası, manikür seti ve ceket ön plana çıkıyor. Tchibo’nun “Seyahat Hazırlığı” temasında fiyatlar, 9,95 TL’den başlıyor.

        “Seyahat Hazırlığı” temasından bazı ürünler!

        Polikarbonat (Sert) Bavul: Tekerlekleri 360 derece dönebilen bavul, konforlu ve keyifli yolculuklar için ideal. Siyah, yeşil, gümüş, pembe renklerde ve dış yüzeyi dayanıklı malzemeden üretilen bavulun sahip olduğu dört adet tekerlek çekiş kolaylığı sağlıyor.

        Orta boy bavulun fiyatı: 199,95 TL. Büyük boy bavulun fiyatı: 229,95 TL.

        ABS Tabanlı Bavul: Taşınan yüke zararı minimize etmek için yan duvarları yastıklı olarak tasarlanan bavulun dış cephesi son derece dayanıklı… Fermuarlı birçok bölme, çift taraflı fermuar ve kilit, adres bölmesi, iki adet bagaj kemeri bulunan bavul, zeminindeki gizli taşıma kolu sayesinde yükü taşımayı kolaylaştırıyor. Fiyatı: 169,95 TL.

        Genişletilebilir Bavul: Dayanıklı ve esnek! Kademeli teleskopik sapı vadır,

        İki yönlü fermuara ve kilide sahip olan bavul çok dayanıklı ve esnek… pembe renkteki bavulun dolum kapasitesi 33 litre. Fiyatı: 139.95 TL

        Kilit: Siyah ve pembe renklerdeki kilit, bin farklı kilitleme kombinasyonu imkanı sunuyor. Fiyatı: 14,95 TL.

        Seyahat Çantası: Şeffaf makyaj çantası ile birlikte sunulan seyahat çantası, iki yönlü fermuarlı büyük bölmesi, üç adet gizli cebi, iki adet bölmesi ve iç kısmında altı kullanışlı bölmesi ile her şeyi düzenli olarak muhafaza edilebiliyor. Fiyatı: 28,95 TL.

        Şemsiye: Sadece bir düğme ile açılan ve kapanan, rüzgara karşı dayanıklı şemsiye, su ve kir tutmuyor. Fiyatı: 22,95 TL.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ