Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Bakan Arslan: Bu yasak ilişkileri zedeleyecek - İş-Yaşam Haberleri

        Habertürk TV'ye konuşan Arslan, İstanbul ile ABD ve İngiltere arasında, birçok bilimadamı ve işadamının seyahat ettiğini ve bu insanların uçuş sırasında bilgisayarlarla işlerini hallettiğini söyledi. Bu şekilde seyahata ve işlere konfor geldiğini bekliten Arslan, "Biz uygulamanın eskisi gibi devam etmesinden yanayız. Bu karar elbette ki hem ilişkileri zedeleyecek hem de yolculuk ve hayat konforunu etkileyecek" dedi.

        Getirilen yasak kararının doğru olmadığını belirten Arslan, teknik olarak alınması gereken bütün tedbirlerin teknik düzeydeki çalışanların bir araya gelerek gereğini yapması yönünde çözülmesinin daha doğru olacağını ifade etti.

        Arslan, şöyle devam etti:

        REKLAM

        "Elbetteki tedbir alalım ama insanların seyahat konforunu etkileyecek uygulamalardan uzak duralım. Bu konuda muhatabıma bir mektup yazıyorum. Dışişleri Bakanlığı da devreye girdi. Teknik arkadaşlar da teknik düzeyde görüşmeleri yapıyorlar. Onlardan istediğim şuydu: Teknik arkadaşlar hemen bir araya gelsinler, ilave alınması gereken tedbirlerle, güvenlikle ilgili ne yapılması gerekiyosa yapalım ve İstanbul bu uygulamanın dışında tutulsun. Çünkü İstanbul'u diğer şehirlerle bir tutmak doğrusu İstanbul'a da haksızlık ülkemizin havacılıkta geldiği seviyeye de haksızlık."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ