Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Tüketici hakları LG ev eğlencesinde sınır tanımıyor - İş-Yaşam Haberleri

        LG Electronics, bu yıl 3-8 Eylül tarihlerinde Berlin’de düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı “IFA 2010”da sergilediği ev eğlence sistemleri ile teknolojinin sınırlarını zorluyor.

        LG, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı “IFA 2010”da, yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken ev eğlence sistemlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

        LG’den Dünyanın İlk Nano Teknoloji İçeren Televizyonu LG LEX8

        IFA Fuarı’nda yer alan LG’nin “INFINIA Dünyası”na, 131 adet ekrandan oluşan muazzam bir duvarla donatılmış ana kapıdan giren ziyaretçileri, LG’nin en yeni ürünü olan LEX8 NANO FULL LED Televizyon karşılıyor.

        Dünyanın nano teknoloji içeren ilk televizyonu LEX8, LED ışığını ekrana daha kaliteli ve etkin bir biçimde yayabilmek için NANO Aydınlatma Teknolojisi’nden faydalanarak, her zamankinden daha parlak, net ve düzgün görüntüler sunuyor. NANO Aydınlatma Teknolojisi sayesinde bugün tüm FULL LED televizyonlar arasında en ince ve çerçevesi en dar olan LEX8, olağanüstü INFINIA tasarımıyla da öne çıkıyor.

        LG standındaki teknoloji heyecanı, FULL LED 3D televizyonlardan oluşan bir koleksiyonla devam ediyor. LG’nin LED LCD televizyonu LEX9 ziyaretçilere görsel bir şölen sunuyor. LEX9’un karşısındaki duvarda ise, mini sinema salonlarıyla ve LG’nin 3D projektör çeşitlerinin yanı sıra, ilk gerçek 3D ses özellikli Ev Sinema Sistemi X900 da yer alıyor. Ayrıca LG Ev Eğlence Sistemleri standında daha büyük ekran tercih edenler için 180inç 3D Multi Vision Display sergileniyor.

        LG ile Ev Eğlence Sistemlerinde Geleceğin Teknolojisi IFA’da

        LG, sadece 2.9mm derinliği ile dünyada aynı kategorideki cihazların en incesi olan yeni 31inç 3D modeli de dahil olmak üzere, devrim niteliğindeki OLED televizyonlarını IFA’da sergiliyor. OLED televizyonlardaki pikseller kendi ışık, renk, netlik ve siyah tonlarını yepyeni bir düzey oluşturacak şekilde üretebiliyor.

        LG, IFA 2010’da devrim niteliği yaratacak SMART televizyonunu 4 farklı yaşam konseptiyle sergiliyor. İlk konsept olan Kolay; izleyicilerin tek bir ekranda uygulamaları kullanmalarına ve kaliteli içeriklere erişmelerine nasıl olanak tanıdığını, Eğlenceli konsepti; çocuklar için boyama kitaplarından yetişkinler için ilkyardım kurslarına kadar uzanan eğlenceli ve pratik uygulamaları anlatıyor.

        Daha Fazla konseptinde ise hareket halindeyken film ve televizyon programlarını seyretmeyi basitleştirmek üzere, çevrimiçi içeriği akıllı telefonlarla kesintisiz bir biçimde eşzamanlı hale getirmek için Media Link özelliğinin nasıl kullanılacağını anlatılıyor. Son olarak Daha İyi konsepti YouTube, Maxdome, Orange ve MLB gibi en popüler çevrimiçi hizmetlere kolay ve doğrudan bağlantıları gösteriliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ