Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para KOÇTAŞ'IN 12'NCİ MAĞAZASI - Makro Ekonomi Haberleri

        Koç Holding’in yapı market sektöründeki kuruluşu olan Koçtaş, 2007 yılının ikinci mağazasını Bursa’da açarak tüm Türkiye’deki mağaza sayısını 12’ye çıkardı. Bursa Koçtaş, Bursa’nın popüler mekanlarından biri olan Korumax Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, 5.500 m2’lik alan üzerinde faaliyet gösterecek.

        Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, bugüne kadar farklı sektörlerde büyük yatırımlara imza attıkları Bursa’da açılan Koçtaş mağazasının, kısa süre içinde ilgi odağı olacağına inandıklarını söyledi.

        Koçtaş Bursa Mağazası’nın açılış törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç’un yanı sıra, Koç Holding Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Ömer Bozer ve Koçtaş Genel Müdürü Levent Çakıroğlu katıldı.

        Mağazanın açılışında bir konuşma yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Koçtaş son 2 yıl içinde çok hızlı bir büyüme sürecine girdi ve artık ev geliştirme sektöründeki lider pozisyonunu pekiştirdi. Bu yılın ikinci açılışını, İzmit’ten iki ay sonra, Bursa’da gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki kısa dönemde, Türkiye çapındaki Koçtaş mağazalarının sayısını daha da artırmayı planlıyoruz. Koç Topluluğu Bursa’da bugüne kadar çok büyük yatırımlara imza attı. Şimdi de, Bursa’nın, çağdaş yaşam gereksinimlerine seslenen bir ev geliştirme merkezi açmaktan mutluyuz. Koçtaş mağazamızın kısa süre içinde Bursalıların ilgi odağı haline geleceğinden kuşku duymuyorum” diye konuştu.

        Koçtaş’ın İstanbul’da Kartal, Şişli ve Yenibosna’da ve Ankara, İzmir Bornova ve Balçova’da, Antalya, Edremit, Kuşadası, Bodrum ve İzmit’te mağazaları bulunuyor. Koçtaş mağazalarında, dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boyaya ve parkeye kadar çok sayıda ürün satılıyor.

        “Arayın Getirelim!” adını verdiği sistem ile ev geliştirmede telefonla sipariş dönemini başlatan Koçtaş, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine ürün teslimatı yapıyor.(ANKA)

        (NÇ-HLY/YLD)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ