Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elif Aksu'dan ayrılık kararı - Magazin haberleri
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        Türk model Elif Aksu aradığı aşkı yine bulamadı.

        2

        Elif Aksu, İngiliz formula pilotı James Rossiter ile yollarını ayırdıktan sonra gönlünü Avusturyalı işadamı, Kevin Reichard'a kaptırmıştı.

        3

        Ağustos ayından bu yana birliktelik yaşayan çiftin yolları ayrıldı.

        4

        İkili, bir küs-bir barışık ilişkilerine noktayı koydu.

        5

        Aksu yaptığı açıklamada, "Evet, ayrıldığımız doğru" dedi. Çiftin, Elif Aksu'nun yoğun iş seyahatlerinden dolayı ayrıldığı öne sürüldü. Türk model bu iddiayı doğruladı ve ayrılık nedeniyle ilgili olarak ise, "Uzun mesafeler" açıklamasını yaptı.

        6

        İkili son olarak küvet pozlarıyla gündeme gelmişti.

        7

        ELİF AKSU KİMDİR?

        Türkiye, model Elif Aksu'yu geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanıdı. Uyuşturucu kullandıktan sonra sevgilisinin yaklaşık 600 bin dolar değerindeki Ferrari’si ile kaza yaptı. Sonrasında ise özel jetle adadan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

        8

        Hem uyuşturucudan hem de ehliyetsiz araba kullanmaktan tutuklandı. Fakat kefaletle serbest bırakıldı. Erkek arkadaşı ise Elif'in mahkemeye dahi çıkarılmasını beklemeden uçağına atlayıp Londra'ya kaçtı.

        9

        Filmleri aratmayan olay İspanyol, İngiliz basınının yanısıra Türkiye gündeminde de geniş yer buldu.

        10

        Olayın Türkiye'de duyulması sonucu Aksu'nun Instagram'daki takipçi sayısı 4'e katlandı.

        11

        Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı olan Elif Aksu hayatını yurt dışında sürdürse de Türkiye'yi unutmuyor.

        12

        Ünlü model bayramda kuzenleriyle buluşmak için Sakarya’ya geliyor, fırsat buldukça da Galatasaray maçları için soluğu Seyrantepe'de alıyor. Bayramları kutluyor, Türkiye'de yaşanan pek çok olaya da sessiz kalmıyor.

        16

        Ünlü modelin şöhretinin artmasındaki önemli noktalarından biri de 2013 yılında İngiliz müzik grubu The Wanted'ın We Own The Night isimli şarkısının klibinde boy göstermesiydi. Klipte cesur sahneleri olan Aksu, şöhret basamaklarını daha hızlı çıkmaya başlamıştı.

        17

        2016 yılında Cannes’daki amfAR etkinliği kapsamındaki Bella Hadid, Karlie Kloss, Izabel Goulart, Jessice Hart, Lily Donaldson ile aynı podyumda yer aldı. Hiç şüphe yok ki bir Türk modelin ulaşabileceği en yüksek seviyeleri gördü.

        18

        Aksu kısa bir süre önce Brezilyalı futbolcu Neymar ile aynı reklamda boy gösterdi. İkili bir akıllı telefon markasının tanıtımı için kamera karşısına geçti.