Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emel Müftüoğlu 59 yaşında - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Emel Müftüoğlu, 59. yaşını önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekanda sanat camiasından dostları ile birlikte kutladı.

        2

        Aralarında Hakan Altun, Demet Akbağ, Oktay Kaynarca, Deniz Seki, Kubat, Zara, Gonca Vuslateri ve Oya Başar gibi çok sayı da ünlü isim yer aldı.

        Müftüoğlu'nun doğum günü kutlamasına gecenin ilerleyen saatlerinde çalgı ekiplerinin de dahil olmasıyla eğlence dolu anlar yaşandı.

        3

        Kutlamaya geç dahil olan Deniz Seki, basın mensuplarını görünce arabada bir süre hazırlandıktan sonra mekana giriş yaptı.

        Seki, zayıflama konusuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara, "Emin ellerdeyim. Zayıflamayı kafaya koydum" dedi.

        4

        Kutlamadan sonra mekandan çıkış yapan şarkıcı Hakan Altun, gazetecilerin Ajda Pekkan ile aralarında çıkan aşk haberleriyle ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

        5

        Seren Serengil, sunucusu olduğu programda Pekkan ile Altun'un aşk yaşadığını öne sürerek ikilinin birlikte Bodrum'da tatil yaptığını iddia etmişti.

        6

        Daha sonra Hakan Altun'un menajeri Süleyman Çakmakçı, konuyla ilgili açıklama yaparak, "Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum'da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler" demişti.