Tercan'da fidanlar toprakla buluştu
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Programı kapsamında, tüm Türkiye'de olduğu gibi Tercan'da da eş zamanlı olarak fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Programı kapsamında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Tercan’da da eş zamanlı olarak fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Düzenlenen programa Kaymakam Neslihan Kısa Duman, Tercan Belediye Başkan Vekili Gökay Ateş, Cumhuriyet Savcısı Fatmanur Yıldırım, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Katılımcılar, doğayı koruma ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakma hedefiyle fidanları toprakla buluşturdu. Etkinlikte çevre bilincinin artırılması ve ağaçlandırmanın önemine dikkat çekildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.